Srpen 2007

Petrželovomáslové brambory

24. srpna 2007 v 13:18 | Michaela |  Přílohy
1 hrst nasekané petrželky
1 lžíci másla
5 brambor větších
Na rozpuštěným másle ohřejejeme vařené na kostičky krájené brambory a nakonec primícháme nasekanou petrželku.
DOBROU CHUT!!
VYZKOUŠENO

O mně

23. srpna 2007 v 11:54 | Michaela
Mám o sobě něco napsat?
Dobře, ale moc toho nebude .
Snad jen to, že jsem normální ( teda to mi občas kamarádi silně vymlouvají ) holka, kterou hrozně baví gastronomie. Skoro pořád se směji. Jsem sangvinik s ukrytým, málo projevovaným, cholerikem, ale flegmnouš jsem také ráda.
Mám ráda zvířata, legraci a baví mě počítače ( konkrétně software...).
A abyste věděli kolik mi je, tak jsem se narodila 8.12. 1994.

Zima 2010

2010 podzim

Zelená pomazánka

12. srpna 2007 v 15:13 | Michaela |  Pomazánky
trochu pažitky
trochu petrželky
malilinký ždibec majorány
1 trojůhelník taveného sýra
2 smetanové sýry (jako jsou Lučina,Fénix atd...)
Pažitku ,petržel a majoránku nasekáme na mini kousíčky a utřeme se sýry

Bílek v mrazáku

11. srpna 2007 v 19:29 | Míííšááá |  Různé
Kolikrát se stane že nám zbyde bílek tak stačí ho dát jen do uzavřené plastové mističky a dát ho zamrtazit vydrží zmrazený i celý rok.Když ho dáme jen chladit do lednice tak vydrží až 8 dnů.